Kozie kolostrum na detské alergie

Alergie u detí sa vyskytujú čoraz častejšie a spôsobujú nepríjemnosti nielen našim deťom, ale aj nám, rodičom. V boji proti alergiám existuje v lekárni veľké množstvo rôznych výrobkov, napriek tomu sa ľudia stále viac pýtajú na prírodné spôsoby liečby a doplnky. Prečo je to tak?

 

Bežne dostupné lieky z lekární na predpis či na voľný predaj sú vytvorené synteticky či polosynteticky v laboratóriách a obsahujú chemické zlúčeniny, ktoré nie sú pre náš organizmus prirodzené. Na druhej strane, prírodné produkty sú zvyčajne vyrobené z prírodných zložiek, ako sú napríklad živočíšne produkty, rastlinky, bylinky či minerály. Vedľa zloženia môže byť dôležitým aspektom aj cena, ktorá je u syntetických liečiv často vyššia, kvôli nákladom na vývoj a výskum. Ďalším dôležitým elementom pri rozhodovaní o vhodnom druhu liečiva je fakt, že bežne dostupné lieky môžu často sprevádzať silné vedľajšie účinky. Okrem limitácií nežiaducich vedľajších účinkov je pri užívaní prírodných produktov lichotivé aj prirodzené posilnenie imunity a obranyschopnosti a zmiernenie príznakov alergie z dlhodobého hľadiska. 

3_4

 

Dar prírody na imunitu: Kozie kolostrum 

 

Alergie u detí sa prejavujú rôznymi spôsobmi, ako sú napríklad zažívacie ťažkosti, začervenanie pokožky a vyrážky, svrbenie očí či nádcha. Tieto problémy môžu byť spôsobené nezrelým alebo oslabeným imunitným systémom a práve tu môže kozie kolostrum pomôcť redukovať prejavy alergií u detí. 

 

Príklady alergií, pre ktoré je kozie kolostrum vhodnou alternatívou: 

 

  • Potravinové alergie 
  • Alergie na roztoče
  • Kožné alergie
  • Alergie na peľ a plienky

4_2

 

Kozie kolostrum obsahuje veľké množstvo protilátok, ktoré chránia organizmus pred alergickými reakciami. Tieto protilátky bránia vstupu alergénov do tela a znižujú zápalové reakcie, ktoré sú spájané s alergiami. Pre deti, ktoré trpia alergickými reakciami na vonkajšie látky, je vhodné užívať kolostrum kvôli jeho antibakteriálnym vlastnostiam. Podporou detského imunitného systému dlhodobým užívaním prírodného kolostra docielime zmiernenie alergických príznakov a zredukujeme častosť alergických reakcií. Vedľa toho je pravidelné užívanie kozieho kolostra výborným spojencom v starostlivosti o celkové zdravie našich detí. 



Alergie u detí môžu byť komplikované a náročné. Pomocou kozieho kolostra svojim deťom pomôžete žiť zdravý a pohodlný život aj v prípade diagnostikovaných alergií. Zvýšite ich prirodzenú obranyschopnosť a imunitu, redukujete príznaky alergie a dodáte im veľké množstvo zdravia prospešných látok, ktoré zastávajú dôležitú úlohu v starostlivosti o celkové zdravie a rovnováhu v organizme.



Späť do obchodu